1

Over Dees interieur

Het gezicht achter Dees interieur is Desie den Braber. Gediplomeerd kleur- en interieuradviseur met meerdere jaren werkervaring op zak. Desie woont in een knusse eengezinswoning in het landelijke dorpje Zegveld naast Woerden en is gek op het ontwerpen en stylen van interieurs. Eigenlijk is ze gek op alles wat met interieur en ontwerpen te maken heeft. De inspiratie haalt Desie uit de moderne interieurs en strakke vormgeving met een prachtig warm kleurenpalet. 

“Het (weer) kloppend krijgen van een interieur vind ik geweldig. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat de persoonlijkheid van de opdrachtgever naar voren komt in het interieurontwerp. Niemand is hetzelfde, dus mijn ontwerpen ook niet.” Je herkent de ontwerpen van Dees interieur aan een strakke, rustige basis aangevuld met mooie materialen en een divers kleurenpalet.

Regelmatig wordt Dees interieur benaderd om een geheel interieurontwerp te maken voor mensen die gaan verbouwen of verhuizen, maar ook komt regelmatig de vraag voorbij of Dees interieur een bestaand interieur weer opnieuw kan laten stralen. Wil je echt iets heel eigens in je interieur of heb je een lastige situatie in de in te richten ruimte? Maatwerk oplossingen zijn voor Dees interieur ook geen probleem. Er wordt samengewerkt met meerdere vakmensen die de ontwerpen voor jouw situatie vakkundig kunnen uitvoeren.

Dees interieur is in heel Nederland in te huren om een prachtig ontwerp voor je uit te werken. 

 

Shopping Basket