1

Over Dees interieur

Mijn naam is Desie Ponsteen – den Braber, gediplomeerd interieurontwerper en kleuradviseur met meerdere jaren werkervaring op zak. Samen met mijn man Roy woon ik in een knusse eengezinswoning in het landelijke dorpje Zegveld naast Woerden. Ik ben gek op het ontwerpen en stylen van interieurs. Eigenlijk ben ik gek op alles wat met interieur en ontwerpen te maken heeft. Mijn inspiratie haal ik uit de moderne en strakkere interieurs met een prachtig warm kleurenpalet. 

Het (weer) kloppend krijgen van een interieur vind ik geweldig. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat de persoonlijkheid van de opdrachtgever naar voren komt in het interieurontwerp. Niemand is hetzelfde, dus mijn ontwerpen ook niet! 

Regelmatig word ik benaderd om een geheel interieurontwerp te maken voor mensen die gaan verbouwen of verhuizen. Ook komt regelmatig de vraag voorbij of Dees interieur een bestaand interieur weer opnieuw kan laten stralen. Wil je echt iets heel eigens in je interieur of heb je een lastige situatie in de in te richten ruimte? Maatwerk oplossingen zijn voor mij ook geen probleem. Er wordt samengewerkt met meerdere vakmensen die de ontwerpen voor jouw situatie vakkundig kunnen uitvoeren.

Ik kijk er naar uit om ook jouw interieur te laten stralen!

 

Shopping Basket