Loading

Over Dees interieur

Ik ben Desie den Braber. Gediplomeerd kleur- en interieuradviseur en eigenaresse van Dees interieur. Ik woon in een knusse eengezinswoning in het landelijke dorpje Zegveld naast Woerden. Ik ben gek op het ontwerpen en stylen van interieurs. Eigenlijk ben ik gek op alles wat met interieur en ontwerpen te maken heeft. Ik haal mijn inspiratie uit de moderne interieurs en vormgeving. De strakke vormgeving met mooi kleurgebruik en materialen spreekt mij erg aan.

Ik vind het geweldig om klanten te helpen hun interieur kloppend te krijgen. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat de persoonlijkheid van mijn opdrachtgever naar voren komt in mijn interieurontwerp. Niemand is hetzelfde, dus dan kan een interieur ook nooit hetzelfde zijn. Je herkend mijn ontwerpen aan een strakke rustige basis aangevuld met mooie materialen en een divers kleurpallet.

Ik word regelmatig benaderd om een geheel interieurontwerp te maken voor mensen die gaan verbouwen of verhuizen. Ook maak ik regelmatig een ontwerp voor mensen die al langere tijd in een woning wonen, maar die hun interieur willen veranderen. Maatwerk kasten en dergelijke zijn voor mij ook geen probleem. Ik werk samen met meerdere vakmensen die mijn ontwerpen voor de opdrachtgever kunnen uitvoeren.


Modern  –  persoonlijk  –  strak  –  tijdloos  –  kleurrijk  –  tijdloos 

 

Shopping Basket